Coixí de princesa...

03 de desembre 2012

...per una PRINCESA.









Avui és l'aniversari de l'Ada, la filla petita de la meva amiga ANNA.
Per molts anys REINA!!!!!!!! Ja tens 5 anys, que GRAN!!!!!

Quan vaig veure aquest panel AQUI , de seguida vaig pensar en l'Ada. I com que 
la meva filla no és una nena de princeses, i el vaig trobar una autèntica moneria, vaig 
decidir que li regalaria pel seu aniversari. 

Encara no li he regalat, però em sembla que li agradarà molt ;)



Comencem el dilluns amb molta energia!!!!
Un petonàs!




22 comentaris:

  1. Hola guapa! quina monada!!! per favor!!! de princesa princesa! quin coixí més original i divertit! serveix de joguina i tot per abans d'anar a dormir...ideal! què tal va la màquina dels "clics"? Quina et vas comprar? let me know please! un petó gran gran

    ResponElimina
  2. Ès una monada aquest coixí amb joguines inclosses. És la primera vegada que veig aquesta manera de fer un coixí, es molt maco. Bona setmana, petons.

    ResponElimina
  3. Ooooooooooooooh, pero que genial !!!! M'encanta!!! No havia vist mai aquest panell, és monissim!!! (jo també vull saber lo de la màquina dels "clics", jeje)
    Petons, guapissima!

    ResponElimina
  4. Ostres, com m'agrada això! M'encanta! De petita era un dels meus jocs preferits... els "recortables" de nines i vestits... ooooh... m'encanta! I el nom d'Ada el trobo PRECIÓS, sempre m'ha agradat... Felicitats, Cristina, un regal més que bonic, segur que li encantarà! I milions de gràcies per la teva ajuda, vaig amb el fotosizer a tota màquina! GRÀCIES! GRÀCIES! GRÀCIES!
    Ah, si vols riure ( jo em vaig petar de riure, ja! ja! ja!quin tip de riure em vaig fer jo tota sola, ja! ja! ja!!!)he fet el meu PRIMER DESASTRE COSTURIL!!! ja! ja! ja! Quan veig el que feu vosaltres penso que a mi em manquen milers d'anys d'evolució per arribar al vostre nivell...
    Altre cop, Cristina, GRÀAAAAAAACIES!!!!

    ResponElimina
  5. Ooooohhhh, Cristina! Quina monada i que original que el trobo! M'encanta de la manera que ho has fet. De petita m'agradava molt de jugar amb els retallables. Moníssim, li encantarà, tant a la filla com a la mare.
    M'alegro que comencis la setmana amb molta energia.
    Un petonàs.

    ResponElimina
  6. Segur que a l'Ada li agradarà molt, es un regal molt principesc, hehehe !!!!!
    Un petó molt gran.

    ResponElimina
  7. Nena quina monada!!!!!!!! en donaganes de fer el panell per jugar-hi jo!!!!!!! Petonets

    ResponElimina
  8. Increible!! Et superes dia a dia, quina cosa més original!!!

    ResponElimina
  9. Ooohhhh!! Quina monada de regal!!! M'encanta la idea!! És súper original!!!! Un Petonet guapa i felicitats x l'Ada!!!

    ResponElimina
  10. Jo també m'apunto als oooooooohs! i als retallables. El coixí´és una virgueria al final et donarem el premi a l'originalitat i a l'ingeni. Em moro de ganes per saber la cara que posarà la nena i pepara't que d'aquesta segur que et plouen els encàrrecs!
    Ptns guapa

    ResponElimina
  11. Ostres Cristina !!!

    Quina passada de coixí el trobo precios! l'Ada estarà súper feliç. I moltes gràcies per contestar-me tant i tant ràpid...com sempre.
    Gràcies

    ResponElimina
  12. És un coixí al.lucinant! A l'Ada li encantarà! Per cert aviat és el meu cumple eeeh jijijijiiiii!!!
    En serio, no havia vist mai un coixí tant original, ets una passada!
    Un petonàs

    ResponElimina
  13. es impresionan y origuinal, felicitats quina ideia
    bessss

    ResponElimina
  14. Ohhhhhhhhhhhhh totes les nenes grans i petites en voldran un! Que maco i que feliç que faràs l'Ada! Chapeau Cristina, és molt especial! Mts ptns!

    ResponElimina
  15. Bona nit guapa!!! L'Ada ja ha vestit no sé quant cops la nina. I ha hagut d'anar a dormir amb el coixí!!! està super contenta. MOLTES GRÀCIES. PETONS

    ResponElimina
  16. El panell impressionant però el retallable no sabia quines possibilitats tan fantàstiques arribaria a ser! t'ha quedat... per prínceps en fas també? ;) l'Ada fliparà! Ens veiem demà!

    ResponElimina
  17. Bueno, bueno, bueno... Me dejas sin palabras!!!!! Una idea requete-súper-original!!!!! Ideal para princesas y me sé de una que tengo yo por casa a la que le encantaría el cojín y mira que no era nada princesa pero últimamente se ha vuelto muy "rosa". Te sigo una cosa... yo tampoco le haría un feo al cojín!!!!!! Moníiiiiiiiiiiisimo!!!!!!!
    Un besazo
    PD: hace días te envié un correo. Lo has recibido????

    ResponElimina
  18. Carai...!!!! No pares de sorprendre'm!! Quina passada de regal! Crec que a mi també m'agradaria tornar a jugar a princeses amb aquest regal! Moltes felicitats a l'Ada i a tu per ser tant i tant creativa!!

    ResponElimina
  19. La mía tampoco es de princesas , pero tengo que intentar algo así . . .
    cada día me sorprenden más tus ideas Cristina.
    felicidades

    ResponElimina
  20. Quina xulada!!! La meua nebodeta farà 3 anys la pròxima setmana i estic segura que li faria gràcia este coixí. No sé si hi seré a temps. Ho probaré.

    De segur que l'Ada estarà encantada amb este regal perquè és una cucada.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  21. Hola,

    Es molt original y t'ha quedat monissim, l'Ada estara super contenta.

    Un peto. Raquel i Neus

    ResponElimina
  22. Quins records m'has fet venir... m'encantava jugar a nines retallables, les guardava dins d'una capsa de fusta de puros jejejejeje... quins acudits eh ? Un 10 per a tu per ensenyar un joc tan creatiu i bonic a una nena que de segur que ho gaudirà molt.
    1 petó

    ResponElimina

Gràcies, m'agrada saber què penseu ;)