DESEDAMAS, Monstruos, bichos y princesas...

18 de novembre 2012

Coneixeu DESEDAMAS? Si encara no...feu-ho!
Són dues noies (germanes) artesanes de la seda, es dediquen al tenyit i també fan creacions de patchwork. El seu segell és inconfundible. Com diu l'Anna M. , una amiga seva, són unes cracks del patchwork en seda.

Tot això ho introdueixo perquè ara volen publicar un llibre de patrons de patchwork mitjantçant les aportacions de la gent. Si s'acaba publicant el llibre, a cada aportació li correspon un regal. Aquest sistema s'anomena crowfunding, i només es cobren els diners que aportis si aconsegueixen arribar a l'objectiu final. Les aportacions són a partir de 6 €.

L'Anna M. em va explicar el projecte i realment el vaig trobar molt interessant. Aquest llibre promet!!! I he pensat que compartir-ho amb vosaltres estaria bé, oi?

Us deixo l'enllaç per si voleu ampliar la informació:




Fins aviat!!! Ahir al vespre encara vaig cosir méssss!!!!! ;)



10 comentaris:

  1. a veure quant ens ensenyes el que has cosit!!!

    ResponElimina
  2. Es la primera vegada que sento lo d'aquest sistema, però ho trobo perfecta, i aprtaràs quelcom tu???, ja ens ensenyaràs. Petons.

    ResponElimina
  3. Ooooohhhh..... estic super emocionadaaa!!!! quines ganes tinc de veure el que has cosit... hi ha alguna coseta per miiiiiiii...? ja! ja! ja! em tens intrigadíssima! Moltes gràcies per tot, Cristina!

    ResponElimina
  4. Una iniciativa molt interessant!! Esperem que ho aconsegueixin m'encantarà comprar el llibre!!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies per compartir la nostra campanya de crowdfunding! Difondre també és molt important i ens ajuda! Tant sols tenim 40 dies per aconseguir-ho i estem molt contentes amb com esta funcionant aquest sistema de crowdfunding (que no és encara gaire conegut a les nostres terres)

    Moltes gràcies de nou!

    desedamas

    ResponElimina
  6. Estic intrigada amb tant de cosir!!!!
    Ja tardes...
    Gràcies per la recomanació, no ho conec, m'ho miro,
    S.

    ResponElimina
  7. Gràcies bonica,
    Espero que la gent s'animi i hi contribueixi d'aquesta forma podrem veure aquest llibre publicat.
    Segurament ens veurem diumenge. Haviem de anar a casa del meu germà dissabte, però ho cambiarem.......així ens veurem un momentet.
    repeteixo gràcies

    Anna M

    ResponElimina
  8. Ei, Cristina, no coneixia els de desedamas! I no coneixia aquest sistema d'aportació i de regal, ho trobo molt interessant. Ara m'ho miraré amb calma! un petonas guapa!

    ResponElimina
  9. Trobo molt interessant el projecte, merci per la informació!

    ResponElimina

Gràcies, m'agrada saber què penseu ;)